Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmätning

Omlindad i ord som dränker
Den tysta gärningen
I ett försök att förklara
Utan att förstöra

Vill få dig
att förstå
Mig

Då tystnaden ekar högt
Där mellan raderna
Som vi fastnat
Och utan ork
Slå oss fria

Om jag rör dig
Försvinner du då
I ett moln av damm och gamla minnen...




Fri vers av ia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-02-18 01:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP