Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rycker

 

Drömmen blir så intensiv att den väcker mig.
Jag är som en pojke som rör runt med en eldpinne i aska och glöd.
Det flammar upp på nytt. Det är solig eftermiddag 7 april 2017
och det piper och flashar till i mobilen när jag sitter bakom ratten.
Trånga jävla Rotebroleden, jag läser och fumlar, blir paralyserad.
Kroppen stannar totalt samtidigt som jag målar upp en massiv karta
hundratals inre drönarbilder försöker kartlägga ett scenario som liknar invasion.
Var Fan är ni Exakt just nu?? Är ni i säkerhet??? Hallå, vad i helvete händer?

Det är något med böljande hav av blommor och levande ljus.
När nationen blöder på riktigt. När det kommer under huden.
Vilka ordval och tonläge hade du valt för detta Palme?
Det är så förbannat sjukt och livslångt.

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson