Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina händer har lämnat rum

ska det här
vara framtiden för
något annat en ett
illusionerat tempel


hennes ögon är redan
dina röda tårar och
mina händer som
har lämnat rum
för något nyare




Fri vers av virre
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-07-05 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre