Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den verklighets baserade människan



Du läser aldrig
Nobelpristagares
Påhittade Ord

Men skvallerpressens
Senaste sanningar om

Kändisar som gjort
Bort sig duger väldigt
Bra

För du är ju en person
som lever i verkligheten
Med dess sanna såpavärld

Och behöver sannerligen
inte läsa om några påhittade

historier från en upphöjd
hjärna som fått ett fisförnämt

pris någonstans ifrån en
Konungslig akademi








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-18 10:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pressen skriver en massa skit
som inte hör hit
De har sin egen agenda
om vad de tror skall hända
Vad som verkligen hände försvinner helt
i reportrarnas eviga helighet
2020-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och träffsäker satir! Vad är det för intressant med kändisars ankläppar, omgjorda stjärtar och diverse annat. Plus upphaussade så kallade nyheter om dem, som får stor uppmärksamhet.
2020-02-18

  Bodingen VIP
"Hänt i vecket" och liknande får en att bli kräkfärdig bara genom att se löpsedeln och Dario Fo får en att bli förbryllad bara genom att läsa boktitlarna. Tacka vet jag Grönköpings Veckoblad :-)
2020-02-18

    Lena Staaf VIP
Jag kan inte upphöra att förundra mig över vad det är som är så fascinerande med kändisarnas liv. När den ändlösa rymden finns hos nobelpristagarna.
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP