Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet, skriven 2013


Uppbrott



På en stilla yta
Ingen gråt
Men under hjärtats tunga slag
En obeskrivlig sorg
En saknad som ekar i en tom själ
Ögon som ännu bär bilden
Bilden av ditt ansikte
Upplöst i tårar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-18 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish