Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i guds vackra natur


I skogen

Jag vandrar in på stigen i skogen där jag sugs in

i ett hav av grönska

fåglarna sjunger himmelskt i sina symfonier

fåglar, fjärilar och bin dansar ifrån blomma till blomma

i olika mönster, myrorna jobbar hårt i värmen så att

deras drottning ska bli tillfredställd med sitt vackra hus,

gjort med fantasins konst, bit för bit stjärna efter stjärna

i en värld som du har skapat, gjord för endast två.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-02-18 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten