Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget blev som jag trodde


Drömmar och förväntningar

Mina drömmar och förväntningar  blev aldrig som jag trodde

när jag satt där i sandlådan som barn,

mitt oskyldiga planerande försvann någonstans med mina barnsben,

för med åldern så växte vårt bus

då vi gick längre in i natten och började vandra längre ifrån gården,

där vi växte upp

vi började palla äpplen, för det var smygandet och jakten i mörkret...

det hände att vi blev jagade och det var spännande,

men för mig stannade det inte där, utan det blev mycket värre!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-02-18 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten