Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthimmel över Europa

Natthimlen sänker sig efter ännu en av de där dagarna
En av de där dagarna som knappt kommer att märkas när allting ska summeras
En dag som inte har gjort något större väsen av sig

Maten uppäten
Disken undanlagd till morgondagen
Ut på balkongen med en whiskey
Sätt dig
Andas ut
Inget mer krävs av dig nu

Och så
En av de där magiska nätterna
När stjärnorna i samspel lyser upp vår annars trista tillvaro
Kippar efter andan och undrar
om du från din position på vår åldrade kontinent
också ser det jag ser?




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-02-18 15:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Stämningsfull beskrivning av de där ögonblicken..
2021-04-10

  Lottie Ålhed VIP
Magisk bildrik dikt som känns...
2020-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu