Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sitta inlåst gör mig deprimerad och ledsen Att sitta inlåst gör mig deprimerad och ledsen


Här kontra hemma

Jag fantiserar om en bättre verklighet, än den jag lever i nu...ensam

fast jag har många runt mig, busar och personal,

men det är det de därhemma som jag saknar så det gör ont.

 

Här är det den fula muren som dominerar min utsikt,

där hemma är det den gröna skogen,

och skillnaden är stor och påverkar mitt mående och humör.

 

Det känns som om muren suger all kraft ur mig sakta men säkert

men där hemma fylls jag med energi

från all grönska och det gör mig så glad!

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-18 15:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
se? =) du har blivit bättre på att skriva. påminner mig om ken hassels dikter. =)
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten