Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Väggarna har sagt sitt

Väggar talar inte, iallafall inte mina,
jag gråter inte,
sover inte,
äter fortfarande, ibland,
jag överlever, också morgondagen,
jag skriver historia,
jag har inte förstått det själv men väggarna har sagt sitt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-02-18 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann