Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det långsamt

Kärleken, du är fin
och du är ful
Du är hård
och du är mjuk
Vad vore jag utan dig
och vad vore du utan mig

Jag tror
att jag skulle dö utan dig
Vad jag vet
är att du kommer att döda mig
Det gör mig lycklig.




Fri vers (Fri form) av Simpeltjuv
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simpeltjuv