Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATT TROTSA BROR DUKTIG

Att trotsa Bror Duktig

och hans äckliga pack

är min krigsförklaring

Det är min attack

Att vägra att leva

som självgoda svin

Att bli sanningsenlig

i idiotin

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-02-18 18:03



Bookmark and Share


  Koloristen
Bror Duktig är i hög grad verksam på denna sajt.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP