Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då har du inte hört Lars Levi Laestadius! Där ligger jag i lä.


DEN FEGE TANGENTTERRORISTEN

Akel Damak

ditt vidriga kräk

Det är väl inte

ett spel, en lek?

Blodsåkern låg där

som ett vittnesbörd

om en akterseglad dåre

som var oerhört störd

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2020-02-18 18:35



Bookmark and Share


  Koloristen
Hell LLL!
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP