Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GRIPER MIG AN NÅGRA ANGREPP

Griper mig an några angrepp

Vem sade att jag var snäll?

Sitt där med Red Bull och hängläpp

och tro att du är en rebell

Jag vet, när jag går till anfall

är det mot skurkar jag slåss

trots att jag inte är präktig

som Manolito och Hoss

 

Griper mig an några angrepp

och ror snart båten iland

utan nån drog eller färdknäpp

utan en tår på min tand

Inte ett uns stimulantia

rinner i mitt blodomlopp

Jag färdas trygg som Fragancia

utan att få motorstopp

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-02-18 18:48



Bookmark and Share


  Koloristen
Inget dalt, inga snällhetsdialoger.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP