Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Själsfrände





När jag kom till dig
Så talade du tyst i gåtor
Gav mig en blick
Så djup
Att mitt innersta
Bara föll
Genom tid och rum
Från den grå verkligheten

Jag ålade längs kanten
Till lusten
Av att veta mer
Om dina tankar
Om ditt inre
Det du förtöjt
Likt ett skepp
Med skatter

Du öppnar sakta själen
För att släppa in mig
Jag har den stora äran
Att dela ditt solsken
Din livsglädje

Att vara ett
Vi




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish