Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN SKA DEFINIERA

Ingen ska definiera

det jag valt att producera

Ingen ska domdera

försöka att orkestrera

Ingen besserwisser

ska mixtra med mina skisser

Inga recensenter

ska se det jag satt på pränt här

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2020-02-18 19:30



Bookmark and Share


  Koloristen
Kamp mot Vetbästerberg-andan!
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP