Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Emma. :)


Älskade granne och rara vän.

Livets outgrundliga frågor staplar vi på varandra.
Det är ju svaren som definerar hur vi är lite klokare än andra.
Jag blir alltid så glad och nöjd efter våra samtal.
Det gör mig tillfredsställd på nått sätt, nej ett antal.

Mitt intellekt, min själ och min syn.
Som sagt du är både klok och ett orågat mått charmig.
Sen är du ju vacker med ditt hår så vilt och leendet
som lyser likt solen i skyn.

Du är begåvad på så många plan.
Dina egenskaper är för mig som en godisskål.
Jag blir ju som ett barn.
Gottar mig i din fantastiska person tills tänderna får hål.

Ja du Emma, det finns så mycket fint i dig ur mitt perspektiv.
Är väldigt tacksam att jag kraschat in i ditt liv.
Så kära rara fortsätt vara just så där som du.
För här är en granne som verkligen gillar dig imorgon liksom nu.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-18 19:47



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Härlig text :) Länge sen förresten, hoppas allt är bra?
2020-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell