Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallsup

Havslängtan

Kallsup på kallsup

Färjan över sundet

vågskummet

måsarna

Vår gistna eka

Saltstänket

bara några simtag bort




Fri vers (Fri form) av Åse Tropp VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-02-18 20:34



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Det underbara havet beskriver
du så naturligt och längtan
efter kallsup då du simmar.
Fin rytmisk dikt.
2021-07-18

  Fjellhuldra VIP
Det underbara havet beskriver
du så naturligt och längtan
efter kallsup då du simmar.
Fin rytmisk dikt.
2021-07-18

  Solweig Jansson VIP
Man riktigt känner saltstänket !
2020-02-20

    Lars Gullberg
Fint bildspråk som skapar en bild av skärgården. Sommar. Kanske ett minne.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Åse Tropp
Åse Tropp VIP