Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rugguggla?

Den äldre damen såg bra ut för sin ålder men kände sig ganska sliten
Hon drog koftan lite närmare kroppen
Den yngre mannen var artig och hon fick gå före honom på bussen
Hon tittade på honom i smyg
Kände sig löjlig
Gamla kärring
Glo på spelande muskler på det där sättet!
Han hade mörkt hår och en varm blick
Tighta urtvättade jeans och en öppen skjorta med ett vitt linne under
Skjortan dolde inte hans vältränade kropp
Hon suckade längtande
Kände att inte fanns de mycket som var roligt med att åldras
Vadå all ålder har sin charm
Jäkla skitsnack!
Killen log
Det var ett charmigt leende
Och ur munnen kom:
Du damen
Jag dör inte av att du tittar på mig
Jag ser dig också
Brukar se dig här när jag väntar på bussen
Fin liten donna det där brukar jag tänka
Hon nästan dog! På riktigt
Men gav honom ett alldeles strålande leende
Han blinkade åt henne
Vi syns sa han
Sen gick han av bussen
Mitt i hennes ögonblick
Då världen liksom bara stannade för en sekund
Och hon kände
Att hon levde




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj oj oj =) Sånt förgyller tillvaron, och natten, och sängen, och duschen, och och och =)
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish