Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet går mot kvällning

Det är sent nu
finaste lilla
jag vet att du är trött
Livet går mot kvällning
sällsamt stilla
slumra nu så sött.
Dröm om fina dar
allt du gjort
och allt du var
dröm om kärleken som for
sov så gott du lilla
där blott ljusa minnen bor




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-18 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin bild. =)
2020-02-19

  Gunnar Hilén VIP
Men hua snälla vän......vem skriver du till ? Man blir mörkrädd om det är ord till dig själv.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP