Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten är evig i alla riktningar

Även när de glömt oss har vi funnits
partiklarna som rört sig genom oss
har ändrat bana,
ett alfabet i miniatyr
har skrivit sig på insidan av hennes ögonlock –
den oerhörda natten
som nuddar vid våra kinder när vi sover
och beger sig vidare bort




Fri vers av Grävling
Läst 284 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-02-18 22:30



Bookmark and Share


    Steff...
Fint
2020-04-16

  pixter
Tre sista raderna-- Magi!***
2020-03-23

  Rafmagn VIP
Precis så! Fantastiskt fångat!
2020-02-29

  Solweig Jansson VIP
Hisnande !
2020-02-20

    Lena Staaf VIP
Varje liv är en del av evigheten. Vi påverkar andra genom att vi lever och har levat. På det sättet har vi aldrig levat förgäves.
2020-02-19

  Kungskobran VIP
Evigheten kan inte mätas
om den kunde mätas fanns den inte
2020-02-19

  Ulf Carlsson VIP
Evigheten varken börjar eller slutar.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling