Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt

Jag är
Du är
Han, hon, den, det är
Vi är
Ni är
De är

Så varför får
INGEN vara
som den
är




Fri vers (Fri form) av C Lupa
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-18 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
På grund av de psykosociala klåfingrarna.

Här får man t ex inte skriva som man vill p g a att besserwissrar ska lägga sig i och förkunna vad som är godtagbar poesi och vad som inte är det.

De kan göra på sig! Jag skriver ändå som jag vill.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

C Lupa