Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övergång

 

 

 

omärkligt

sakta är ljuset

 

inom

 

allt vårt oändliga

där vi är, utan gräns

 

i din blick

 

reser jag ett liv

i ett annat språk

 

 

tillsammans

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-19 03:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP