Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtor

Varje dag är en gåta
Som att i jorden påta
Ingen vet vad som dyker upp




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-19 12:38



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Att vara ständigt nyfiken - livet som äventyr !
2020-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Man kan bli överraskad:)
2020-02-19

  Öknens Ros VIP
Märkliga saker kan hända.
2020-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2020-02-19

  ULJO
Intressant och spännande tanke, precis som livet.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP