Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kognitiv överbelastning

Sittande lust… i stolen

Lust till skärm

Lust till innehållet

Det heliga lockande innehållet

Offret till det lockande innehållet

heter sönderhackad närvaro

Lusten till innehållet

blir enorma mängder

sittande aktivitet

Blir till splittring!

Som med rakbladsprecision

hackar sönder närvaron

Och till slut krossar allt fokus




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-19 12:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Split-vision
Bra att ha?
:)
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner