Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är redo

Jag är redo för häktet igen efter en brusten relation med ett långt farväl,

märkt av mina tårar och sömnlösa nätter, skrämd av återkommande tankar

som plågar mig när jag är ensam, ledsen och svag,

när jag inte orkar fly längre, då kommer allt tillbaka men mycket tyngre

och mer svårhanterligt, även om jag har bearbetat och rättfärdigat mina

motiv, rannsakat mig själv, det har varit så mycket,

men jag är redo nu för häktet.




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-02-19 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten