Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu tycks ingen ha tagit namnet 'Kriterius' och det får en ju försöka som förstå sig på. Annars kunde det ligga nära till hands. Trots att namn som slutar på 'elius', sällan håller hus när ett elljusspår.


Lilla historiedags III





Ett besök hos dragiga (eller mindre föredragsamma) Dracula,
som ju sägs vara en sådan där som högst intagande greve,
med väl smäktande och lågande blick.

Där du inte bör kunna kalla känslan som uppstår i ditt jag,
som på något vis tråkig. Du bör istället kunna känna ren och
oförfalskad skräck.

Och kanske skulle du efteråt kunna tänka 'skall det här vara roligt?'
Du har egentligen bara en rädsla.
Att verkligheten skall göra sig påmind i oönskad form.






Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-20 06:40



Bookmark and Share


  limerick VIP
Grattis till placeringen!
2020-02-22

  ULJO
Greve Dracula ingen mysfarbror precis.
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP