Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertränad



blir entusiaster när de vill för mycket
nemas problemas
tidtagaruret säger aldrig stopp
men det gör din kropp
efter en natts vila
kan du åter i hamsterhjulet kila
inget går att förändra utan mycket övning
se det som en utmaning, en prövning




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2020-02-19 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP