Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitt

slå dig ned en stund
sitt alldeles allena
tills något händer




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-19 19:37



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
För det mesta får man nog sällskap på bänken !
2020-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag testat.
Ibland har det hänt något.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader