Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet. En av mina tidigaste texter


Min mamma



Hon är en trasig själ med mycket skratt
En hjälte med ett mörker...
Lämnar avtryck var hon går
Inspirerar till mitt öde
Med styrka och med kärlek
Har hon kämpat genom åren,
Hon är källan till mitt liv..
En viktig guide på vägen
Älskar dig mamma




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-19 19:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
En talande text med varma djup

2021-01-07

    ej medlem längre
väldigt fint. och att det var en av dina första. hur gammal var du då?
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish