Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Tabletter och cigg



Tabletter
öl och Prince
fanns på vårt bord från barndomens dagar
Ibland saknades mat i våra magar
Kommer snart,säger de vuxna och går
Jag var nog tio år.. Snart, blir sent, som vanligt
Rädslan kommer smygande..
Bråk och stök i nattetid
Rädslan tar nu riktigt vid..
Liten bror som gråter
Styrkan kommer åter
För nu så måste jag va stor
Så jag kan trösta lillebror..
Liten parvel somnar sen
Stilla i min lilla famn
Ögon trötta sluter sig
Natten är nu morgon...




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-02-19 19:59



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Om "konsten" att se det lilla, man själv har åstadkommit....och bry sig om det. Det har blivit en konst. Borde sitta i generna.
2020-02-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Människa ! O människa ! Är du klokare än ditt barn ?
Er text gör ont i den som njutit en bättre barndom.
2020-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish