Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du

När du inte känner något och inte vill heller
När alla möten är som snöflingor på en gräsmatta
När sömnbristen inte beror på månen eller tjack
När allt du vill minnas är dina 3 äldre systrar lugga en
När mamma tror att hon aldrig kan bli lycklig igen
När hunden vill gå ut tidigt och det är okej för dig
Då kanske allt ändå är, trots allt, okej med dig




Fri vers (Fri form) av bojohansson
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-19 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bojohansson
bojohansson