Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre tankar före

Jag tror jag ramlar tillbaka
Famlar fastän orden är raka
Tror jag kan fixa och trixa
Sy, brodera, tejpa, modellera, skapa
Inser varje dag
(Minst en gång per dag)
Att det är jag
Bara slappna av?
Njut av allt som är bra




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-19 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo