Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagsblues


men vit fjäder 

en sida ur en bok 

ett nattduksbord av nött trä 

 

ett liv att leva 

 

Du läser om och om igen 

studerar vilka 

 

en vit fjäder för vår dröm 

sidor urrivna 

ett nattduksbords fernissa 

målad för att dölja 

 

evigheten kraschar om och om 

och om och om igen 

 

din mun ditt telefonnummer detsamma 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-19 23:21



Bookmark and Share


    Ms Salvia
Fin blues.
2020-02-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP