Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALL KÄRLEK TILL ER....

Några ord kan vända ett liv
från mörkret till ljuset, när vi
lyssnar kan det hända. I tanken,
kroppen, själen finns en vilja,
tro som förmedlar ro. Leder
oss över de trasiga själarnas
bro.

Vi hjälps åt med den som sitter
på botten, Om det ska fungera
kan vi alla försöka på ett ödmjukt
sätt. Att varandra motivera lysa
upp och inspirera så vi blir flera.

Vi är alla sköra på olika sätt,
viktigast är att det finns respekt.
Att missbruka orden kan stjälpa
även de som önskar att hjälpa.
Oavsett var ni befinner er så vet
jag att alla ser, all kärlek till er.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-02-20 06:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord, att visa och bli visad respekt är viktigt.
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström