Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentar

Vi befinner oss alldeles för nära
det absoluta tilltalet
i denna främmande skog
för att vi skall göra oss till tolk
för varandras utsagor
Men vi båda vet ju alltid hur man tilltalar ett jag
så att det blir till ett du
Men vad du inte väntar dig är
att alla svar kommer som ett rop från en inre glöd
som berikar alla bortbytingars berättelser
från den tid då deras uttalanden dränks av vinden
Just nu sitter du och strömkarlen
i muntert samkväm i bäcken
trots att omgivningen runt omkring dig numera
enbart består av själlösa konturer av
vad som en gång har varit




Fri vers av Lennart Andersson
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-02-20 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson