Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med en portion fantasi.


Rosenknopp

 

 

du lilla rosenknopp

så skär och fin

mycket större än man tror

till förnöjelse och glädje

för din ägarinna

skapad av en orsak

om vilken vi inte vet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-20 11:15



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja kvinnor kommer ju från Venus och där finns ett berg som...
2020-02-21

    Lena Staaf VIP
Då var det inte vad jag trodde. För den har en påtaglig funktion. Får tänka ett varv till.
2020-02-20

  ULJO
Upp till läsaren att tolka.

2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP