Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månadsfråga

Undrar vilken månad det är nu
Ser ut som April
Känns som April
Nej Februari som bytt kostym




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-02-20 11:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Lite knepigt känns det. Även om man inte är en vinterälskare.
2020-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Det känns lite oroväckande att månaderna inte är som de brukar vara.
2020-02-21

  ULJO
Naturen har helt bytt karaktär. Tråkigt att den följer vanligt mönster.

2020-02-20

  Öknens Ros VIP
Man blir lite villrådig, naturen är lite nyckfull.
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP