Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen svamp när man är inlåst

Det är tråkigt väder ute

himlen är grå och det regnar lite

bra för svampen...tänker jag,

trots att jag inte kommer ut i skogen idag

då jag som vanligt sitter inlåst igen

och missar den här svampsäsongen.

Puhhh! för när jag var ute och fri, så blev det

påse efter påse med trattkantareller och annan svamp!

 

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 11:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Förlåt, ignorera nedanstående kommentar.
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten