Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sladd

Katastrofhjärna
huller om buller
utan muller
En springer hit
och en försvann
Litet hopp om
större kapacitet
bromspedalen
ska inte fegas på




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-20 12:03



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt med självironi! Igenkänning.
2020-02-22

  KattenKin VIP
*fniss* Det känns igen! Rolig liten dikt. Charmig och bra.
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan