Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väl här

gryr himmelsrosa
trasten flyr till talletopp
skarfylld snömatta




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 12:32



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker vinterbild!
2020-02-20

  Solweig Jansson VIP
Härlig text !
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg