Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsmätt!

Skulle hon vara nöjd med djupet, eller som livet blivit, i hennes liv?
Eller skulle hon hasta vidare?
Trots att det fanns ett talesätt som sade , att skynda långsamt, så var inte livstidslinjen över vad hon skulle göra i livet helt klar.




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-02-20 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim