Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni kan skippa männen nu




Den ger riktigt kraftfulla vibrationer, som kan ta dig till helt nya höjder.

Vadå ?

Womanizer: Premium...årets bästa sexleksak 2019 !

Älskling !

Ja...?

Finns den för män också ?

Ja vi kan koncentrera oss på annat nu.

Va skönt vi kan få det.....både varsin ny Samsung och vibrator !

Jag älskar dig.

Och jag dig.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det finns omvända dildon, har skaffat mig en sån (fleshlight). är ingen speciell feeling. lite sanitärare att inte kladda in sig själv, men det är skönt det också :)
2020-02-22

  MissFluff
Ni kan ju annars leka tillsammans med womanizern...
Bara för att en leksak har bättre fysiska egenskaper än en kuk så behöver ni inte känna er så hotade. Även onani kan vara roligare tillsammans. Eller så använder man den på varandre och slutar hata på teknisk utveckling ;-)
2020-02-20

  A. Ostsee
Det är i och för sig möjligt att sex handlar om mer än en orgasm. Typ givande och tagande, närhet och kärlek ...
2020-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP