Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle hända då? Personligt om mig. Bokstoff.


Om kreativiteten inte fanns hos mig!?

Om kreativiteten inte fanns hos mig...
Vad skulle hända mig?
Jag skulle uppleva desperationen, då jag tidigare känt kreativiteten så väl.
Nästan som en person.
Och jag vet vilken oro kreativiteten kan ge, för att sedan utmynna i totalt Lugn.

Och om jag skulle tillämpa mindfulness på allt jag skriver...
Skulle det kunna kallas för kreativitet då?
mindfulness är att tänka, för att sedan släppa tankarna, ut till tomhet, och bara för varandets skull.
Om ingenting blev skrivet pga. mindfulness, och inget blev skrivet för att kreativiteten saknades...

Skulle summa summarum vara detsamma...
Och jag skulle ha behandlat...
Konstverket att skriva, som detsamma, Som noll, Som ingenting!
Och DET kan jag inte tillåta...
Ej heller förlåta...
Mig själv för att GÖRA!

Så en dag när kreativiteten saknas,
det händer så väl...
Och jag introducerar mindfulness, i skrivandets konst...
Så hoppas jag,
Att någonting blir skapat.

Även ur den djupaste tomhet...
Även ur den djupaste möjlighet!




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim