Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strid i ström

Bokstäverna faller ihop

Kjämpar famlar efter styrkan

komma upp vidare förbi hindret i livet att uppnå

rättvisan i smärta  av att vilja ge upp kort sekund

Striden i strömmen er tung

segla på flaket hålla sig ovanför ytan

Sökande efter helheten

Ge inte upp se ljuset dala ned 

Gå i land

Nå toppen

Se ut över landskapet

Ensam stark och besegrat allt........

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-20 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP