Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär blick

Du ser mig i ljuset

av bokbladen som faller ned

Du plockar upp dem tar min hand lägger dem där

Säger detta är bevis på alla år

av omtanke värme tillit

Du ser mig där i mörkret  också

tar min hand visar hur stark kärleken är.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP