Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart kommer alla dårar ifrån, den ena värre än den andre

Tar det aldrig slut på alla dårar
som ständigt & jämt poppar upp?
den ena är värre än den andre
totalt urspårade i hjärnbalken
dessa individer får komma fram
i rampljuset & föra ut sin talan
helt obehindrat utan tillsägelse
säga vanvettiga & helt sjuka saker
de klappar alltför ofta våld & hat
medhårs & beter sig allmänt som
små omogna barnrumpor som aldrig
fick en ordentlig & vettig uppfostran
det finns alldeles för många av dem
i den infekterade pk medians högkvarter
ur styrande politiker munnar
de spottar ut en massa lögner
älskar sätta folk mot folk
skapa större barriärer avstånd
till laglydiga skötsamma medborgare
rulla ut röda mattan gör de bara till
ligister kriminella & till personer
som ställer till oerhörda problem
vart tog allas lika värde vägen?
att vara en hederlig ärlig foglig
skötsam snäll skattebetalare
verkar inte vara så välkommet
det är en sak som är säkert sant
idag gäller helt andra riktlinjer
inte undra på att samhället rasar
i ett väldigt snabbt tempo!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-02-20 23:45



Bookmark and Share


  Koloristen
Det är lätt att få uppfattningen att dessa djävulska makthavare som finns i Sverige samt vissa andra länder följer Jacob Franks doktriner.
2020-02-21

  Bibbi VIP
Sanningen tyvärr...
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP