Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISENTEN

kontrakt blir med spårmaskin stereotypt

Hackspettarna förmedlar vårsignalerna,
ljudspårets band broderar i naturen.

Rävhonan ropar hysteriskt,
skjut älgkalven, skjut !
Mina valparna föddes i förtid.

Oskapat mönster.

Bosse 21 februari 2020.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 04:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Underfundig "rebus" dikt
att lösa. Hungern jagar
på men kulan söker
sitt offrer ändå?
;}
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten