Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet,valet,varat


Överskuggas av
obegripligheter

Ödet
valet
varat

Förföljd av
en vilja att
förstå

Vad som döljer
sig bakom
det svåra

Så svårt att fatta

Fattar handen
om handtaget

Dörren är reglad
inifrån




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-21 09:25



Bookmark and Share


  Koloristen
Ganz klar. Gode Luther har sagt åt oss att inte försöka med förnuftet förstå dessa ting. Motvilligt acceptera detta och sedan vila i det är det enda alternativet. Lyfta på hatten och gå vidare, ja?
2020-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP