Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågskål

När man snuddar vid ensamheten
balanserar man på en klippa
där man kan falla ner
i dem tyngsta av blueslåtar.
När man leker med tanken på frihet
finns alltid ensamheten där
med ett litet lurigt leende.
När man plockar rosor
finns det alltid en risk att
man sticker ett hål i hjärtat.
Väg det mot
lättnaden och tyngden




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-21 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan